WIE BEN IK?

Mijn naam is Charlotte Hopmans.

Mijn passie is jongeren begeleiden. Het begeleiden in het maken van keuzes of het nou voor een studie is of loopbaanplanning, samen gaan we op zoek naar jouw missie, jouw passie, jouw keuze!

WAT KAN IK?

Toen ik jong was wist ik totaal niet wat ik wilde worden en wat mijn missie was. Ik wilde iets met mensen maar wat wist ik niet. Ik wist niet wat er was wat betreft het aanbod van opleidingen.

Had ik toen naar iemand gehad die mij hiermee kon helpen…..

Uiteindelijk kreeg ik de kans om bij een groot bedrijf  aan het werk te gaan. Men zag dat ik meer in mijn mars had. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en ben  via deze weg opgeklommen naar waar ik nu sta in het leven. En dat was niet altijd even gemakkelijk maar ik het altijd een keuze gehad. Soms nam ik een verkeerde keuze maar ook dat bracht mij weer verder.

Gaandeweg kwam ik erachter dat ik niet de enige was met deze ervaring en ben me gaan richten op het begeleiden van jongeren in hun beroepskeuze proces. En dat doe ik nog steeds met heel veel plezier bij een grote Mbo-opleider in Eindhoven. Daarnaast ben ik me gaan specialiseren in het coachen, AD{H}D, trainingen geven en Teken je gesprek.

WAT WIL IK?

Samen met jou op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten, passie en missie zodat jij wel een goede keuze kunt maken in het leven! Omdat je altijd een keuze hebt!

 

 

KIEZ. Coaching

Charlotte Hopmans

Telefoon : 06 17 86 87 70

Mailadres : info@kiezcoaching.nl